Trött...

kul att sitta hela kvällen med biologi...man kan ju faktiskt ibland säga att skolan tar fitiden ifrån oss elever. men snart är det helg och det kommer att bli sååå skönt! LÄNGTAR!!!!!!! det kommer att bli så skönt att sova. men nu måste jag jobba seeya!!


Biologi nästa

nu sitter man här i korridoren och vänta på att biologin ska börja. i måndags disiikerade vi bläckfisk och det var faktiskt inte så slemmigt som man kanske kunde tro. men det va inte jag som gjorde mest i gruppen direkt...nu väntar en lång dag i skolan och på måndag ska vi nog dissikera igen. undrar vad det kommer bli för djur då...

Hejhopp!

Hallo! :) äntligen är man hemma efter en lång dag i skolan... sista lektionen drog över en kvart nästan så man va ganska trött sen. Hå hemkunskapen (sista lektionen) gjorde vi hamburgare och mjölet som vi hade i brödet var grått så brödet smaka inte särskilt gott. Man undrar ju varför man bara inte har vanligt vitt mjöl som man har hemma? men jaja... man dör ju inte precis. slängde med en lite bild på mig när jag rider och den är kanske inte bästa skärpa på precis men den fick duga för ögonblicket!
Hejhopp!





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0